متن استاتیک شماره 54 موجود نیست متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1403/09/07
  • - تعداد بازدید: 44
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
دانشکده تغذیه و علوم غذایی

برگزاری شورای امر به معروف و نهی از منکر در دانشکده تغذیه و علوم غذایی

                                 

جلسه «جشنواره مفلحون» در دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، «جشنواره مفلحون» با هدف تقدیر از آمران و ناهیان برتر اداره با حضور ریاست، هیئت رئیسه، رئیس امور اداری،مسئول حراست، دفتر نهاد رهبری و سایر اعضای شورای امر به معروف و نهی از منکر در دانشکده تغذیه و علوم غذایی تشکیل شد.

دکتر«سیاوش باباجعفری» رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی، ضمن خیر مقدم و تسلیت فرارسیدن ایام شهادت حضرت فاطمه علیه السلام به اعضای شورا گفت:  در این جلسات که با عنوان شورای فرهنگی تشکیل می‌گردد، موضوعات مربوط به دستورالعمل‌های اجرایی عفاف و حجاب، ستاد اقامه نماز و شورای امر به معروف مورد بررسی قرار گرفته و به همکاران اطلاع رسانی می شود.

دکتر«مریم عباس والی» معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده با اشاره به جشنواره مفلحون افزود: همکاران فعال در حوزه اجرای فریضتین امر به معروف و نهی از منکر شناسایی و پس از معرفی به ستاد امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه علوم پزشکی معرفی می شوند.

ا

او افزود: بی شک تقدیر و تکریم از فعالان امر به معروف و نهی از منکر یکی از عوامل و راه های تقویت و احیای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه می باشد. امر به‌ معروف و نهی‌ از منکر محدود به بحث عفاف و حجاب نیست و مصادیق مختلفی از معروف مانند پاسخگویی و مسئولیت‌پذیری در قبال کار ارباب‌رجوع، تکریم ارباب‌رجوع و حفظ حرمت و شخصیت آنان، حضور به‌ موقع در محل کار، رعایت اخلاق اداری و در مقابل مصادیق فراوانی از منکر در فضاهای سازمانی وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرد./ف.نوروزی فرد


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده,اخبار واحدها
  • کد خبری : 113601
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید